Družinsko podjetništvo v pomurski regiji - vprašalnik

Spoštovani podjetnik/predstavnik podjetja!

Na Pomurski gospodarski zbornici pripravljajo Analizo stanja družinskega podjetništva v Pomurju, z namenom zagotovitve kvalitetne podpore poslovanju, razvoju in prenosu lastništva v družinskih podjetjih.

Družinska podjetja predstavljajo večino podjetij v Sloveniji in so gonilna sila gospodarstva. Večina podjetij v Sloveniji (do 83 %) je družinsko vodenih in predvsem majhnih, z manj kot 50 zaposlenimi, vodi pa jih prva ali druga generacija lastnikov. S vprašalnikom bi radi izvedeli več o družinskem podjetništvu, razvojnih projektih, ki se izvajajo v družinskih podjetjih, potrebah ob morebitnem prenosu dejavnosti na naslednike ter nadaljnjem razvoju družinskih podjetij.

Za uspešno izvedbo Analize stanja so potrebni odgovori s terena, direktno od družinskih podjetij. Prosijo vas, da Izpolnite priloženi Vprašalnik. Izpolnjevanje vam bo vzelo le 10 minut časa.

Izpolnite ga enostavno tako, da kliknete okence pred izbranim odgovorom ☒ 

Če niste družinsko podjetje, so pa v vašem socialnem krogu podjetnice oz. podjetniki, ki poslujejo kot družinska podjetja, jim vprašalnik prosim prepošljite.

Izpolnjen vprašalnik vrnite na roman.wolf@gzs.si oz. na fax: 02 521-36-59 najkasneje do petka 28.10.2016. Analiza bo dosegljiva na www.pgz.si najkasneje v mesecu decembru 2016.

Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujejo za sodelovanje in vam želimo veliko poslovnih uspehov.

Datum seje: 
petek, 14. oktober 2016