RAZVOJNI CENTER MURSKA SOBOTA IŠČE NOVE SODELAVCE

RAZVOJNI CENTER MURSKA SOBOTA IŠČE NOVE SODELAVCE

V Razvojnem centru Murska Sobota iščemo nove sodelavce, ki bi dopolnili našo ekipo in nam pomagali uresničevati zaveze iz našega poslanstva in dosegati našo vizijo.

Iščemo:

RAZVOJNIKA z izkušnjami s področja regionalnega razvoja, ki ima 10 letne izkušnje na področju regionalnega razvoja, izvajanja projektov širšega regijskega pomena, opravljanja splošnih razvojnih nalog … Zaradi zahtevnosti dela pričakujemo sposobnost timskega dela, organizacijske in komunikacijske sposobnosti, znanje dveh svetovnih tujih jezikov, poznavanje zakonodaje s področja regionalnega razvoja in področje evropske kohezijske politike. Izkušnje s pripravo strateških razvojnih programov, projektov in drugih dokumentov so velika prednost.

Obr. PDM-1: sporočilo o prostem delovnem mestu (ZRSZ) - za RAZVOJNIKA
 

KOORDINATORJA PROJEKTOV z izkušnjami na področju projektnega dela, poročanja in administracije projektov, priprave projektne in investicijske dokumentacije. Pričakujemo organizacijske in komunikacijske sposobnosti, znanje vsaj enega tujega jezika, poznavanje evropskih skladov in evropske kohezijske politike.

Obr. PDM-1: sporočilo o prostem delovnem mestu (ZRSZ) - za KOORDINATORJA PROJEKTOV

Zaposlitvi sta za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja, tudi za nedoločen čas.

Več informacij dobite po tel. 05 908 11 44 ali e-pošti: ales.skalic@rcms.si pri g. Alešu Skaliču.

 

Datum seje: 
četrtek, 29. junij 2017